قسمت هشتم :: مقایسه ی متغیر ها با دستور switch
چهارشنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۰ ب.ظ
در قسمت قبل به مقایسه ی متغیر ها به وسیله ی دستور if پرداختیم در این قسمت می خواهیم شما را با دستور دیگری با این عملکرد آشنا کنیم که switch نام دارد. برای خواندن به ادامه ی مطلب بروید. | ![]() |
|
در ابتدا باید تفاوت این دستور را با دستور if بدانید.در واقع می توان گفت که دستور switch متشکل شده از چند دستور if است که با هم ادغام شده و خلاصه می گردند.پس حدس زدید که در مقایسه های طولانی استفاده از switch به جای if بسیار آسان تر است.
ساختار دستور switch:
به طور کلی این دستور را می توان به بخش های زیر تقسیم کرد:
- متغیر
- شروط
- دستورات
switch (var)
{
case "google":
window.location="google.com";
break;
default:
window.location="homepage.com"
}
در صورتی که به کد بالا نگاه کنید می بینید که در اولین خط با استفاده از عبارت switch یک شرط ایجاد کردیم و سپس در پرانتز نام متغیری را که می خواهیم مقدار آن را مورد بررسی قرار دهیم می گذاریم.سپس با یک علامت کروشه ی باز به مرورگر می فهمانیم که دستور ما در این قسمت قرار دارند.اگر کمی دقت کنید دستور case را می بینید .
در واقع هر دستور case یک شرط را بررسی می کند و عکس العمل مرورگر را در رابطه با آن را نیز مشخص می کند.در خط سوم با استفاده ار دستور case یک شرط بررسی کردیم.شرط ما درون کوتیشن قرار دارد که می گوید در صورتی که مقدارمتغیر که در خط اول معرفی شد برابر با google بود دستوری را تعریف کردیم اجرا کند.
یک نکته ی مهم که باید دقت کنید این است که بعد از پایان شرط از علامت دونقطه برای نوشتن دستورات استفاده کردیم.
درپایان دستورات نیز از عبارت break بهره بردیم که به مرورگر می فهماند که این شرط به پایان رسیده است و می بایست به سراغ دستور بعدی برود.
هر چه قدر که بخواهید می توانید با این دستور شروط را بررسی کرده و دستورات مرتبط با آن را بنویسید.
در پایان دستورات گزینه ای به نام default وجود دارد که در صورتی که هیچکدام از شروط بالا درست در نیایند دستورات این عبارت اجرا می شوند.
۹۴/۰۴/۱۷